
Eten & Drinken

Kaiserschmarrn:
Een heerlijke gescheurde pannenkoek, met rozijnen.

Kaiserschmarrn:
Een heerlijke gescheurde pannenkoek, met rozijnen.

Apfelstrudel (met vanillesaus):
Een dikke pannenkoek met vanillesaus.

Sachertorte:
Een rijke chocoladetaart met een dunne laag abrikozenjam, bedekt met een glanzende chocoladelaag

Knödel mit Paprikafaschiertem:
Hartige of zoete deegballen die in verschillende varianten voorkomen, zoals spekknödel of germknödel (gevuld met pruimencompote).

Tiroler Gröstl:
Een eenpansgerecht met gebakken aardappelen, spekjes en uien, vaak geserveerd met een spiegelei.

Warme chocolade melk:
Warme chocolade melk.

Jagermeister:
Een kruidenbitter drankje met 35% alcohol.

Glühwein:
Een alcoholische drank, die in het midden van Europa vooral in de periode vlak voor Kerstmis wordt gedronken.